26.05.2017 Останній дзвінок

Дата публікації допису: 28 трав. 2017 13:59:04

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника - традиційного свята учнів, педагогічного колективу та батьків, яке завершує навчальний марафон року.

З різнобарвними букетами квітів у святковому вбранні та у вишиванках зібрались школярі Пісківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на урочистій лінійці.

З вітальним словом виступила директор школи Блик Алла Михайлівна. У своєму виступі вона підсумувала роботу школи за 2016/17 навчальний рік, згадала найбільші здобутки учнів, нагородивши їх похвальними листами. Учителі, які брали участь у районному ярмарку педагогічних технологій, за високий рівень професіоналізму підготовки матеріалів отримали грамоти (Трикозенко Д.М., Пархоменко О.І., Гарасимчук Г.М.). Батьки, діти яких закінчили навчання на високому рівні, отримали подяки.

На традиційне свято Останнього дзвоника до школи завітали гості – сільський голова Пройдак Григорій Петрович та директор ТОВ АФ «ЧБГ» Базя Віктор Миколайович, які висловили щирі привітання вчителям, учням та їх батькам. Директор ТОВ АФ «ЧБГ» вручив випускникам грошові подарунки.

А на завершення свята пролунав останній у 2016/17 навчальному році шкільний дзвінок, право здійснити який було надано учням 11 класу Грицаненкові Ярославу та Марченко Інні.

Фото...