05.02.2019 Свято юних талантів

Дата публікації допису: 25 лют. 2019 21:44:19

В урочистій залі Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів зібралася 5 лютого шкільна родина, щоб вшанувати її Величність Науку, привітати учнів-переможців і призерів районних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, мовних конкурсів ім. Петра Яцика, Тараса Шевченка, спортивних змагань, учасників районного огляду художньої самодіяльності. З вітальним словом до присутніх звернулися директор школи Блик А.М., заступник директора з навчально – виховної роботи Мельничук Л.В., заступник директора з виховної роботи Даниленко Л.М., які привітали обдарованих учнів з першими кроками у світ інтелекту та побажали творчої наснаги, успіху в досягненні дитячих мрій і сподівань.

Славна наша школа юними талантами. І це завдяки тому, що працюють тут гарні педагоги, які готують молоде покоління до самостійного життя, ведуть своїх учнів до нових перемог та звершень і залишаються для дітей взірцем. На призерів олімпіад,юних спортсменів чекали творчі дарунки від учасників художньої самодіяльності школи. 45 зірочок знайшли своїх юних власників,грамоти - педагогів, які допомагають допитливим учням пізнати себе, торкнутися до прекрасного, зробити творчі відкриття, здобути перші перемоги.

Слова безмежної вдячності адресувалися батькам. Завдяки їхнім турботам та допомозі наш навчальний заклад перетворився на неповторну країну дитинства з рожевими вітрилами мрій та надій, що впевнено тримає курс до мети в бурхливому морі життя.

Зала оплесками супроводжувала миті нагородження кращих учнів, вчителів, батьків. Тож віримо, що талант і щастя будуть вірними супутниками на учнівській життєвій дорозі.

І нехай щороку поповнюються наші Сузір’я новими талановитими зірочками, і збагачується і розширюється наша шкільна талановита родина.