18.02.2020  Батьківські збори "Свято юних талантів"

Дата публікації допису: 6 трав. 2020 13:17:17

    В урочистій залі Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів на батьківські збори зібралася вся шкільна родина, щоб вшанувати відмінників навчання, привітати учнів-переможців і призерів районних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, мовних конкурсів ім. Петра Яцика, Тараса Шевченка, спортивних змагань, учасників районного огляду художньої самодіяльності.

    З вітальним словом до присутніх звернулася в.о. директора школи Мельничук Л.В, яка привітала обдарованих учнів з першими кроками у світі інтелекту та побажала творчої наснаги, успіху в досягненні дитячих мрій і сподівань. 

    На призерів олімпіад чекали грошові премії, які вручив голова села Пройдак Г.П. Юних спортсменів чекали солодкі та творчі дарунки від учасників художньої самодіяльності школи. 50 зірочок знайшли своїх юних власників, грамоти - педагогів, які допомагають допитливим учням пізнати себе, доторкнутися прекрасного, зробити творчі відкриття, здобути перші перемоги. 

    Слова безмежної вдячності адресувалися батькам. Зала оплесками супроводжувала миті нагородження кращих учнів, вчителів, батьків. Тож віримо, що талант і щастя будуть вірними супутниками на учнівській життєвій дорозі.