24.05.2017 Екскурсія учнів 8 та 10 класу на ПАТ "Склоприлад"

Дата публікації допису: 25 трав. 2017 19:46:49

Добігає кінця 2016 - 2017 навчальний рік. За цей час учні здобули багато знань з різних предметів. А для того щоб уміти застосовувати їх на практиці, вчитель математики, класний керівник 8 класу Трикозенко Дмитро Михайлович та вчителька фізики Папірненко Лідія Степанівна організували для учнів 8 та 10 класів поїздку на ПАТ "Склоприлад".

Екскурсію провела випускниця нашої школи Михайлик Вікторія Василівна, старший інженер - технолог технічного відділу.

Учні відвідали столярну дільницю, де побачили як виготовляють основи для термометрів з дерева, цех термосувенір - виготовлення основ з пластмаси; цех термоареометр - виготовлення ареометрів для молока, нафти, спиртомірів, термометрів для холодильників, консервації, медичні термометри; цех термопласт - сувенірні та побутові термометри, гігрометри психрометричні; апаратурний цех - циліндри мірні, колби мірні, стакани мірні, бюретки; ливарна дільниця - бахіли медичні, ємність для аналізів; цех технітерм - термометри технічні ПТЖ М виконання 1 та виконання 5, термометри лабораторні ТЛС4, термометри спеціальні вібростійкі СПВ.

Дорогою додому учні ділилися своїми враженнями, розповідали, що їм більше за все сподобалось. Поїздка вдалася цікавою та пізнавальною.