Барви літнього оздоровлення

Дата публікації допису: 22 вер. 2019 10:22:55

      

          Літо - це найпрекрасніша пора року. І всі діти завжди з нетерпінням чекають на неї. Це час, який навмисне придуманий для відпочинку. Влітку можна відпочивати на природі: на морі, на березі річки, озера, у лісі, в парку або на галявині. А учні Пісківської ЗОШ із нетерпінням чекали на відкриття пришкільного табору "Сонечко".

           Цікаве табірне життя, сповнене дитячих вигуків і оплесків, радощів і хвилювань!

           Пришкільний табір "Сонечко" працював з 28.05.2019 по 14.06.2019 р. За цей час у ньому відпочило 37 дітей - учнів 1-4 класів.

           Чудовим і веселим було відкриття табору - діти пізнавали закони табірного життя, грали у різноманітні ігри. Ранкова зарядка, різноманітні заходи давали їм заряд бадьорості та енергії на цілий день.

            Для того, щоб відпочинок дітей надовго зберігся у їх пам'яті, а перебування в оздоровчому закладі "Сонечко" було найкращим спогадом про літо, вихователі продумали, спланували, а потім організували і провели цікаві заходи та екскурсії. Із захопленням діти згадуватимуть День індіанця, День бантика, День іменинника, "солодке дерево".

           Кожен захід запам'ятався учням, бо всі вони сприяли розвитку здібностей та пізнанню нового, змістовному відпочинку, вмінню спілкуватися та проявляти свої таланти.

           Діти мали можливість побувати в Лохвицькому краєзнавчому музеї, в пожежній частині м. Лохвиці, на елеваторі у м. Заводське, хлібозаводі, а також відвідали кафе та атракціони. Під час перебування у таборі вони грали в рухливі та розвивальні ігри, малювали, співали, відгадували загадки.

  

                                   

            

            Ми вдячні за надану допомогу в оздоровленні дітей відділу освіти Лохвицької РДА, керівникам підприємств, які виділили кошти на оздоровлення дітей своїх працівників: ТОВ "ЧБГ" (Базя В.М.), ПАТ "Склоприлад" (Ілюхін Ю.В.). Висловлюємо вдячність сільському голові Пройдаку Г.П., чарівній жінці - підприємцю Жарій О.І. яка зробила все, щоб харчування в таборі було калорійним і якісним. Олена Іванівна ніколи не відмовляє школі в допомозі. Ми бажаємо цим добрим людям приємного відпочинку, а для наших дітей барви літнього оздоровлення хай переливаються ще впродовж двох місяців. Табір, до побачення. До зустрічі наступного літа!