04.05.2017 День цивільного захисту

Дата публікації допису: 4 трав. 2017 20:20:42

Ми живемо на прекрасній планеті Земля. Це єдина планета, де є блакитні озера та річки, зелені ліси та гаї, різноманітні звірі й птахи, які роблять чудовою і цікавою кожну мить людського життя. Але, на жаль, життя, як бачимо, не завжди протікає спокійно. Кожного дня ми з вами слухаємо новини. Скільки серед них прикрих, про нещасні випадки, які зненацька спіткали мирних громадян.

Як вижити? Яким буде наше майбутнє? Ці питання постають перед кожною людиною. Адже ніякі блага цивілізації не замінять чистого повітря, прозорої води та нешкідливого харчування. Як важливо у таких ситуаціях, щоб людина не розгубилася, взяла себе в руки й пригадала, як поводитися за таких обставин, як урятуватися самій й як допомогти вижити іншим.

4 травня у школі проведено День цивільного захисту. День розпочався з загальношкільної лінійки. Заступник директора з навчально-виховної роботи розповіла учням що таке цивільний захист. Які завдання ЦЗ в обороні України.

        

На першому уроці для учнів 1-4 класів проведено бесіду «Безпека щоденного життя».

        

Фото...

На великій перерві між учнями 1-4 класів проведено конкурс малюнків на асфальті «Ми не хочемо війни».

            

Фото...

 На третьому уроці для учнів 5-7 класів проведено бесіду «Дії населення при надзвичайних ситуаціях», для 8-11 класів – «Надзвичайні ситуації соціально - політичного характеру».

            

Фото...

Учні 1-3 класів переглянули мультфільм «Уроки обережності тітоньки Сови».

        

Фото...

Учні 5-7 класів переглянули кінофільм «Учням про небезпечні знахідки».

        

На 5 уроці було проведено практичне заняття «Дії за сигналом ЦЗ «Пожежа».

    

На 6 уроці проведено військово-спортивні змагання між збірними командами учнів 8-11 класів.

            

Фото...

Участь учнів, працівників школи в проведенні Дня цивільного захисту закріпило їх теоретичні знання та навчило діям в екстремальних ситуаціях щодо збереження життя, наданні допомоги потерпілим в разі потреби.