31.05.2018 Останній дзвінок

Дата публікації допису: 20 черв. 2018 10:14:45

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника - традиційного свята учнів, педагогічного колективу та батьків, яке завершує навчальний марафон року.

З різнобарвними букетами квітів у святковому вбранні та у вишиванках зібрались школярі Пісківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на урочистій лінійці.

З вітальним словом виступила директор школи Блик Алла Михайлівна. У своєму виступі вона підсумувала роботу школи за 2017-2018 навчальний рік, згадала найбільші здобутки учнів, нагородивши їх похвальними листами. Учителі, які брали участь у районному ярмарку педагогічних технологій, за високий рівень професіоналізму підготовки матеріалів отримали грамоти (Даниленко Л.М., Мельничук Л.В., Кулик Н.М.).

На традиційне свято Останнього дзвоника до школи завітали гості – сільський голова Пройдак Григорій Петрович та директор ТОВ АФ «ЧБГ» Базя Віктор Миколайович, які висловили щирі привітання вчителям, учням та їх батькам. Директор ТОВ АФ «ЧБГ» вручив випускникам грошові подарунки.

А на завершення свята пролунав останній у 2017-2018 навчальному році шкільний дзвінок, право здійснити який було надано учням 11 класу Сліпченкові Богдану та Кошляк Дар'ї.