Морозова Анна Олегівна, кандидат на пост Президента школи

Я, Морозова Анна Олегівна, учениця 9 класу.

Люблю активний відпочинок. Брала участь у Всеукраїнських олімпіадах з математики, хімії, фізики та змаганнях з волейболу. Закінчила музичну школу по класу фортепіано. Стала кандидатом на пост президента школи, бо маю за мету урізноманітнити одноманітні будні школярів.

Програма кандидата на пост Президента УППР

Я і моя команда креативно підійшли до представлення своєї програми, тому підготували відеоролик, в якому висвітили проблеми і бажання дітей. Думаю, що ви впізнаєте себе хоча б в одній частині.

Як ви зрозуміли, ми будемо влаштовувати дискотеки з чудовою музикою. Також буде присутня тематична частина у вигляді різних ігор і конкурсів.

Хеллоуін – теж є одним пазлом із задуманої нами картини. Будуть приготовані декорації та різні символи цього свята. Тим, хто бажає, ми розфарбовуватимемо обличчя. Дійство також буде поділятися на дві частини – тематичну та дискотеку. Після всього, буде влаштована групова фотосесія.

Ті, хто хочуть виявити та застосувати свої творчі здібності, можуть залучитися до гуртка «Мистецтво нашого народу», керівником якого є Любов Миколаївна. Там кожен бажаючий може зробити цікаві вироби своїми руками.

Я по собі знаю, що діти дуже люблять різні жахи, тому вирішила, що обов’язково проводитимуться вечори містичних історій. На тих, хто зважиться прийти, чекають різні несподіванки.

Восени ми влаштуємо конкурс на найоригінальніший виріб із природних матеріалів. Клас-переможець отримає солодкий приз.

Тепер щодо зимових заходів. Усі ми чудово знаємо, що перед зимовими канікулами проводиться Новорічне свято. Щоб якось його урізноманітнити, ми будемо знімати фільм, присвячений Новому року. Ті, хто хочуть спробувати себе у ролі акторів, можуть прийти і обрати собі дійову особу. Цим самим ми започаткуємо акторський гурток.

У своїй програмі ми спочатку розповіли про те, як будемо проводити своє дозвілля. І ці розваги по-справжньому принесуть задоволення тільки після напружених і плідних днів навчання. Адже наше головне завдання у школі – навчатись!

Тому протягом кожного тижня вестиметься статиститка успішності кожного класу. Це буде визначатися за 10-бальною шкалою. Наприклад, середня цифра успішності 5-го класу наближено дорівнює 8. У всіх інших класах – 6. Всього класів у середній і старшій школі – 7. Якщо всі ці бали додатиі знайти середній арифметичний, то показник наближено дорівнюватиме 5. Це мінімальне число, яке допускає проведення розважальних заходів. Якщо ж він буде нижчим за 5, в кінці тижня, на жаль, ні дискотеки, ні вечору історій не буде. Тому вам усім треба старатися. І ви побачите, що воно того коштує.

Я впевнена, що результат вас приємно здивує! На перший погляд система здається складною, але в дії ви побачите, що це все елементарно.