23.03.2017 Районний семінар учителів географії

Дата публікації допису: 23 бер. 2017 23:40:48

23 березня 2017 року на базі Пісківської ЗОШ І-ІІI ступенів відбувся семінар вчителів географії району на тему «Екологічна освіта на уроках географії як аспект гуманізації навчання і виховання сучасних учнів». На даному методичному заході були присутні вчителі географії 25 шкіл району (план).

Заступник директора з навчально-виховної роботи Мельничук Любов Володимирівна провела презентацію навчального закладу, показавши досягнення та надбання освітян, окресливши основні напрямки роботи педагогічного колективу та роботу з екологічного виховання (презентація).

У плані роботи семінару було передбачено проведення фрагменту відкритого уроку у 6 класі на тему «Води суходолу – поверхневі і підземні. Річка: річкова система, басейн річки, річкова долина» з елементами використання методів та форм роботи, висвітлених у методичній темі, а також з використанням хмарних технологій. Його провела вчителька географії Погребняк Тетяна Володимирівна (фрагмент, презентація PowerPoint, презентація prezi)

Учитель інформатики Пісківської ЗОШ Трикозенко Дмитро Михайлович розповів учителям географії району як працювати із сайтом prezi.com та на його базі створювати власні презентації.

Родзинкою семінару став виховний захід учнів із святковою програмою «Нам не прожити без краси! Тож насадимо ліси» (матеріали).

Районний семінар – практикум відбувся в атмосфері педагогічної єдності, розуміння, глибокої щирості, яку зуміли створити педагоги шкіл району та учасники навчально-виховного процесу.

Особлива подяка педагогу-організатору Хоменко Л.М. та вчительці музики Саморай А.М. за допомогу у підготовці виховного заходу, учителю інформатики Трикозенку Д.М. за технічну підтримку.