07.03.2017 Виховний захід "У світі все починається з мами"

Дата публікації допису: 8 бер. 2017 17:24:50

Мамо, мамочко, матусю, матінко, рідна ненька... Які теплі, лагідні та ніжні слова. Вони такі рідні кожній дитині. Адже саме слово "мама" звучить із вуст немовляти першими.

З ніжними колисковими піснями матусі, з лагідним словом, з чарівними казками в душу дитині передається любов до членів сім'ї, своєї родини. З вуст мами дитя вперше чує свою рідну милозвучну українську мову. Вперше робить кроки своїми маленькими ніжками по рідній українській землі. Дитина зачаровується співом соловейка, бачить красу народних символів України - верби та калини.

Україна - це наші діти. І любов до неї розпочинається саме із сім'ї, з любові до ближнього: до мами, тата, дідуся й бабусі, потім до вихователя та вчителя. Але найдорожче стоїть за словами: "У світі все починається з мами".

Саме в переддень весняного свята 8 Березня першокласники привітали теплими словами своїх любих мам та турботливих бабусь. Діти виразно декламували віршики, порадували своїх рідних чарівними українськими піснями, які так старанно і голосно співали. Дівчатка майстерно виконали жартівливі "Восьмиберезневі частівки". А хлопчики заспівали козацьку пісню "Гей, Україно!". Звичайно ж, першокласники разом із свої класоводом Бордун Л.В. завчасно підготували своїми власними руками вітальні листівки для своїх рідних матусь і бабусь.