15.01.2019 Засідання педагогічної ради

Дата публікації допису: 18 січ. 2019 23:55:15

15 січня 2019 року відбулося засідання педагогічної ради.

На педраді були обговорені такі питання:

1. Створення в колективі умов для науково-дослідницької роботи учителів та учнів. Мельничук Л.В. розповіла про систему роботи з учнями щодо організації науково-дослідницької роботи, проаналізувала роботу та участь учнів школи у написанні робіт МАН. Відмітила, що протягом останніх 5 років школа бере участь у написанні робіт МАН. Учні щороку є районними переможцями, та два роки поспіль посідали ІІІ місця в області. Учителька англійської мови Пархоменко О.І. та учителька географії Погребняк Т.В. поділилися досвідом роботи з написання робіт МАН.

2. Сучасні підходи до організації виховної роботи в школі. Заступник директора з навчально-виховної роботи Даниленко Л.М. ознайомила з новітніми технологіями організації виховної роботи в Новій українській школі. Мельничук І.М., класний керівник 9 класу, розповів про нестандартні форми роботи з учнями.

3. Психологічний супровід емоційної нестійкості дитини. Практичний психолог школи розповіла про причини емоційної нестійкості учнів, надала поради вчителям, як працювати з такими учнями та їх батьками.

4. Організація харчування дітей у школі. Заступник директора з навчально-виховної роботи Даниленко Л.М. проаналізувала стан харчування учнів за І семестр 2018-2019 н.р., відмітила, що суттєво збільшилася кількість дітей, які охоплені гарячим харчуванням.

Фото...