18.12.2017 Тиждень хімії (11.12.2017 - 15.12.2017)

Розпочався тиждень хімії із оголошення на загальношкільній лінійці 11 грудня 2017 року плану проведення «Тижня хімії» та виставки цікавої літератури з хімії.

У вівторок на класній годині учні 6 - 11 класів прослухали повідомлення членів гуртка «Юний хімік» на тему « ГМО та харчові добавки в раціоні школяра». Після виступу юних хіміків учні переглянули відео фрагменти «ГМО в продуктах харчування» та «Харчові добавки – користь і шкода від них».

    

У середу для учнів молодших класів гуртківці-старшокласники показали «Хімічну казку» з демонстрацією цікавих дослідів з хімії.

    

У четвер на інформаційному віснику учні прослухали повідомлення старшокласників на тему «Хімія та розв'язання продовольчої проблеми» та «Хімія в побуті».

    

У п’ятницю учні всієї школи змогли переглянути стіннівки хімічного змісту, які підготували учні 7-11 класів, розгадували ребуси, кросворди і загадки хімічного змісту.

    

А закінчився тиждень хімії у понеділок 18 грудня на загальношкільній лінійці, де було підведено підсумки тижня, а переможцям конкурсів були вручені грамоти.