22.01.2018 День Соборності України

Дата публікації допису: 5 лют. 2018 18:54:56

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України у школі проведено лінійку пам'яті «Україна – єдина соборна держава», на якій виступив вчитель історії та правознавства Мельничук Ілля Максимович та учні 11 класу. Лейтмотивом заходу були слова, що День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

Змістовно були проведені виховні години: «Славетні імена України», «Великі творці соборності», організовано книжкову тематичну виставку літератури в шкільній бібліотеці «Соборна Україна: від ідеї до життя», конкурс малюнків «Соборна Україна – це значить, що наша держава єдина».

У ході цих заходів діти зрозуміли, що навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров'ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на Сході України.