26.03.2019 Районний семінар вчителів образотворчого мистецтва

Дата публікації допису: 25 квіт. 2019 8:22:33

27 березня 2019 року на базі Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів образотворчого мистецтва Лохвицького району, Лохвицької ОТГ та Сенчанської ОТГ з теми «Декорування об’ємних форм. Декупаж».

Про формування загальнокультурної грамотності учасників освітнього процесу Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів у контексті Нової української школи розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Мельничук Л.В., питання впровадження компетентнісно-орієнтованого підходу на уроках образотворчого мистецтва як ефективного засобу успішної самореалізації учнів висвітлила методист РМК Горобець О.Г., про розвиток творчих здібностей на уроках образотворчого мистецтва шляхом нетрадиційних технік малювання поділилася учитель образотворчого мистецтва ХоменкоЛ.М.

Суть техніки декупаж у тому, що на поверхню предмета наклеюється вирізане із серветок зображення, яке потім покривається лаком, у результаті чого створюється ілюзія розпису.

Учасники семінару взяли участь у майстер-класі з виготовлення композиції серветкового декупажу, який провела Л.М. Хоменко, та ознайомилися з виставкою дитячих робіт із природного та підручного матеріалу.