30.11.2016 Районний семінар вчителів математики

Дата публікації допису: 3 січ. 2017 23:38:38

30 листопада 2016 року на базі школи проведено районний семінар-практикум учителів математики з теми «Розвиток творчого потенціалу та життєвої компетентності учнів засобами інформаційно – комунікаційних технологій на уроках математики».

Про впровадження інформаційних технологій у навчально-виховному процесі Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Мельничук Л.В.

Учителі району мали змогу переглянути фрагменти уроків математики у 6 класі з теми «Масштаб» (учитель Трикозенко Д.М.), алгебри у 9 класі з теми «Побудова графіків функції y=f(x)+b та y=f(x+a)» (учитель Кириченко О.П.), та виховний захід «Лабіринтами математики» (Папірненко Л.С., учитель математики, голова ШМО учителів природничо - математичного циклу).

Учителі математики взяли учась у тренінгу «Використання хмарних технологій (на прикладі G Suit for Education) на уроках математики», який провів Д.М.Трикозенко.

З матеріалами обласного семінару «Нестандартні форми навчання учнів на уроках математики» ознайомила вчителів голова РМО Дрога Т.І., питання «Математична грамотність як одна з ключових компетентностей нової української школи» висвітлила методист РМК Горобець О.Г.

Детальніше...