Воробйова Ярослава Ігорівна, кандидат на пост Президента школи

Усім привіт, мене звати Воробйова Ярослава.

Я учениця 9 класу. Улюблені заняття - гра на фортепіано та образотворче мистецтво. У минулому році закінчила Заводську дитячу музичну школу по класу фортепіано з дипломами за призові місця в різних конкурсах.

Брала участь у Всеукраїнських олімпіадах з таких предметів: українська мова та література, математика, фізика, англійська мова, історія. У деяких з них займала призові місця та виходила на обласний рівень.

Займалася танцями.Отримувала сертифікати конкурсів "Колосок", "Puzzle", "Соняшник" і "Кенгуру".

Я, мабуть, як і всі кандидати в Президенти школи мрію про одне: зробити життя тут цікавим та незабутнім.

Програма кандидата на пост Президента УППР

Відразу скажу, що багато обіцяти не буду, а лише те, що в змозі виконати. Зараз я і моя команда маємо три основні цілі: підвищення успішності учнів, урізноманітнення позашкільного життя та нові спортивні здобутки.

1. На мою думку, для початку потрібно обрати керівництво міністерств, щоб налагодити працю шкільного самоврядування. А після цього планується організація такого конкурсу як "Учень місяця". Критерії оцінювання: успішність навчання учня, поведінка, участь у шкільних заходах.

Також буде конкурс на краще декламування віршів Т.Г.Шевченка (9 березня, Шевченківський день). Двічі на рік проводитимуться дні самоврядування.Будуть створені інтелектуальні вікторини та брейн-ринги між класами.

2. Звичайно, головне у школі - це навчання, але також нашим завданням стоїть проведення позашкільних заходів. Я хочу проводити різні квести та творчі конкурси для учнів.

Коли я стану президентом - зроблю побільше вечорів для старшокласників з однією умовою, що всі вони прийматимуть активну участь у них. Кожна дискотека тематична (в різних стилях), але за згодою шкільної адміністрації. Планується створення конкурсу "Містер та Місіс школи".

3. А щодо спорту, то я організую спортивні змагання з футболу, волейболу, а взимку - лижні.

Отже, якщо ви оберете мене - всі ці ідеї втіляться у життя. Бажаю всім правильного вибору!