12.05.2017 Висаджування квітів на шкільних клумбах

Дата публікації допису: 24 трав. 2017 18:26:37

Квіти - окраса життя. Не один раз влітку ми зупиняємо погляд на клумбах. Ці маленькі чарівні куточки природи є справжніми відбитками культури їх господарів, дзеркальним відображенням їх охайності, смаку. Школа - це другий дім, а її квітники — це шкільне обличчя. Клумби є окрасою не лише шкільної території, а й усього села.

Безліч квітів не тільки роблять наше життя яскравішим, вони також сприяють очищенню і оздоровленню повітря навколо нас, наповнюючи його киснем, тонким і ніжним ароматом. Вчені довели, що квіти поглинають негативну енергію, натомість віддаючи позитивно заряджені частинки.

Саме тому, для підвищення продуктивності насаджень, декоративності шкільного подвір’я та поліпшення екологічного стану села учні нашої школи прийняли активну участь в озелененні. Старшокласники постійно працюють на шкільному подвір’ї, роблять перекопку землі під квітники, збирають опале листя, саджають квіти, дерева, кущі. Цього року учнями 7-10 класів було облагороджено 6 квітників і обсіяно їх чорнобривцями.

Озеленення та благоустрій території школи принесе користь не лише теперішнім, а й майбутнім поколінням.

    

Фото...