07.03.2017 День самоврядування

Дата публікації допису: 8 бер. 2017 17:04:21

Коли розпускаються перші проліски, а весна уже радує нас своїм приходом, наступає довгоочікуване свято весни та незрівнянної жіночої краси - 8 Березня. Традиційно, щороку, в честь свята в Пісківській ЗОШ І - ІІІ ступенів проводиться День самоврядування. Цей рік не став виключенням.

Пост директора школи зайняв діючий президент учнівської парламентсько - президентської республіки - Марченко Інна, заступником директора з виховної роботи стала Радкевич Світлана. Учні 10 та 11 класів радо посіли місця діючого педагогічного колективу. Учні також з ентузіазмом віднеслись до дійства: казусам та бешкетству місця не було. Діюче самоврядування (міністерство освіти та дисципліни на чолі з Сліпченком Богданом та Кошляк Дар'єю) вправно слідкувало за дисципліною.

По закінченню 4 уроків, жіночу половину було поздоровлено, а винуватці дійства отримали грамоти за вправну роботу. Похвальними листами також були нагороджені найактивніші учні - Гарасимчук Тетяна (7 клас), Радкевич Олександра (6 клас) та Стукота Богдан (8 клас). Загальне враження від дня перевершило всі сподівання.

Фото...